Vandaag - op de #internationaledagvandeverpleging - vond in AZ Herentals de apotheose van het collectief #feedthenurses plaats. Het dynamisch kookteam bereidde een heerlijk aspergerecht voor al de zorgverstrekkers van AZ Herentals.
Méér dan 150.000 gastronomische maaltijden bereidde het collectief #feedthenurses de voorbije 2 maanden. Iedere dag weer.
Vandaag sloten ze hun aid-kook-campagne af in AZ Herentals met een heerlijk menu : gebrande asperges | Breydelham | crème eierdooier | kaascrème | crumble zuurdesem.
Jolien Laenen van restaurant De Wingerd (Vorselaar) was een van de protagonisten van #feed thenurses. Kristof Keuppens, chef-zaakvoerder van Hendrickx Feesten stelde zijn gewaardeerde infrastructuur ter beschikking. Ook chef Carl Wens van De Pastorie (Guide Micheline-ster) in Lichtaart was telkens actief present.
'Na 8 weken lang alles geserveerd te hebben in potjes van DECA Packaging Group, serveerden we ditmaal op unieke borden van culinair keramist Charlie Martens Studio-Mattes', zegt Jolien Laenen (De Wingerd).'
Een ongelofelijk dikke dankjewel aan alle ziekenhuizen & partners.'
Sponsors : AgoraCulinair - Délidis Didess - Wingerd Vorselaar - Hendrickx Feesten - Atelier Maple - ZOEN - DE PASTORIE - DECA Packaging Group - N.V. Eierveiling Poederlee - Belgische Saffraan - Delizio. Foto's & beelden Nnieuws J. Laenen.